Wenst u advies, bel ons: +31(0)180465387
Bekijk ook onze socials >

Coolpacks & Hotpacks

Koelelementen & hotpacks zijn veel gekozen accessoires voor in onze thermoboxen. Verkrijgbaar in verschillende GN maten en geschikt voor verschillende temperaturen. Koelelementen voor presentatie, transport en distributie van verse of bevroren producten. Hotpacks om onderin de thermobox te plaatsen, als extra warmte-impuls. We begrijpen dat u met zo'n groot aanbod vragen heeft welke coolpack of hotpack u moet kiezen. Bel ons daarom gerust voor informatie, we helpen u met plezier verder.

Coolpacks & Hotpacks

Subcategorieën

 • Koelelementen voor Thermoboxen

  Koudebewarende elementen voor presentatie, transport en distributie van verse of bevroren producten. Blauwe gladde polyethyleen ommanteling - Geschikt voor rechtstreeks contact met voedingsmiddelen.

  De koelplaten vervangen ongemakkelijk (smeltend) ijs en verminderen de kans op bacterievorming. De elementen zijn gevuld met een eutecische koelgel, dus geen eutectische vloeistof of water. Hierdoor is er geen lekkage of klotsend watergeluid. Doordat ze volledig gevuld zijn (zonder open ruimtes) kunnen ze in iedere positie in de vrieskast geplaatst worden (liggend of staand). De elementen zijn daarnaast eenvoudig te reinigen en vaatwasserbestendig tot 85°C

  Voor een perfecte werking dient iedere koelplaat een nacht ingevroren te worden op een temperatuur 5 tot 7°C lager dan het aangegeven stollingspunt van de plaat.

 • Hotpacks

  Hotpacks zijn warmteplaten zonder stroom. Kan worden gebruikt onderin de thermobox als extra warmte-impuls.

 • Hotplates

  Warmteplaat voor EPP boxen, buffetten en catering. Dun, lichtgewicht en robuust. 75°C in enkele minuten! Verkrijgbaar met vast en afneembaar aansluitsnoer.

 • Koelplaten

  Ideaal voor het buffet! Koude platen met geïntegreerde koelelementen, rvs of EPP, in verschillende maten!

 • Gelpacks

  Icecatch koelelementen / gelpacks speciaal voor het verzenden van temperatuurgevoelige producten in onder andere de levensmiddelenbranche.

Toont 1 - 3 van de 3 items
 • Deze gekoelde rolltop display is voorzien van een RVS blad waarin 2 koelelementen zitten zodat voedsel langer vers blijft. Ideaal voor het koelen en presenteren van huisgemaakte sandwiches en andere producten in uw buffet!

  € 44,00 € 39,60
  In prijs verlaagd!
 • Kunststof blauw koelelement, geschikt voor bevroren voeding.

  € 58,50 € 52,65
  In prijs verlaagd!
 • Deze compacte Buffet koeler incl koelelelement 1/2 GN houdt eten koud en vers wanneer de schalen op de plaat worden geplaatst. De onderzijde is EPP, hierin wordt het koelelement geplaatst. De EPP houder wordt afgedekt door een chroomstalen plaat. Ideaal voor bij de barbecue of andere gelegenheden. 

  € 19,00
Toont 1 - 3 van de 3 items