Wenst u advies, bel ons: +31(0)180465387
Bekijk ook onze socials >

Bezorgrugtassen

Mooie en zeer sterke bezorgrugtas. Is bijzonder geschikt voor het bezorgen van maaltijden, pizza's, snacks op de fiets, brommer / scooter. 

Bezorgrugtassen
Toont 1 - 9 van de 9 items
 • Deze zeer robuuste bezorgrugtas is zeer geschikt voor u voor het bezorgen van maaltijden op de fiets of de brommer/scooter. 

  € 149,00
 • De nieuwe Rolltop rugtas biedt met zijn praktische rolsluiting een flexibele oplossing voor het vervoeren van boodschappen voor fietskoeriers. Deze tas is speciaal ontworpen voor het bezorgen van boodschappen via flitsbezorging. Door de reflecterende elementen aan alle zijden kunnen de koeriers veilig door het verkeer. 

  € 119,00
 • Een rugtas dat vergroot kan worden om meer goederen of grote pizza's in te vervoeren. Eigenschappen:Afmetingen (normaal): 430 x 440 x 220 mm Afmetingen (verlengd): 430 x 440 x 420 mm Gewicht: 2,5 kg Kan, indien gewenst, worden voorzien van reclame/bedrijfslogo. Zijzakken bieden ruimte voor bijv. folders

  € 149,00
 • Een rugtas dat vergroot kan worden om meer goederen of grote pizza's in te vervoeren. Voorzien van uw bedrijfslogo! Logo dient aangeleverd te worden als .eps of .ai bestand (vectorbestand).Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook als u meerdere tassen met logo wilt bestellen, neem dan contact met ons op voor een offerte op maat!

  € 199,00
 • Deze zeer robuuste bezorgrugtas is zeer geschikt voor u voor het bezorgen van maaltijden op de fiets of de brommer/scooter. Voorzien van uw bedrijfslogo! Logo dient aangeleverd te worden als .eps of .ai bestand (vectorbestand).Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook als u meerdere tassen met logo wilt bestellen, neem dan contact met...

  € 199,00
 • Professionele en stevige bezorgrugtas, voorzien van extra draagbanden aan de zijkant van de tas. Aan de voorzijde van de flap is er een reflecterende strip bevestigd voor de veiligheid en zichtbaarheid in het donker. 

  € 99,00
 • Professionele en stevige bezorgrugtas, het grote model in geheel zwart. Voorzien van extra draagbanden aan de zijkant van de tas. Aan de voorzijde van de flap is er een reflecterende strip bevestigd voor de veiligheid en zichtbaarheid in het donker. 

  € 84,95
 • Een stevige bezorgrugtas voor het bezorgen van grote hoeveelheden maaltijden, met brede schouderriemen en borstriem voor extra draagcomfort. Afmetingen: - Buitenzijde: 370 x 410 x 450 mm- Binnenzijde: 360 x 400 x 440 mm

  € 89,95
 • Deze geïsoleerde, lichtgewicht bezorgrugtas biedt extra comfort dankzij de gewatteerde schouderbanden en achterzijde. Het is gemaakt uit waterdicht polyester en geïsoleerd met PE-schuim en aluminiumfolie. Het grote compartiment is eenvoudig toegankelijk en heeft een verstelbare plank.  Afmetingen: 410 x 410 x 490 mm

  € 76,50 € 61,20
  In prijs verlaagd!
Toont 1 - 9 van de 9 items