Wenst u advies, bel ons: +31(0)180465387
Bekijk ook onze socials >

Bezorgrugtassen

Mooie en zeer sterke bezorgrugtas. Is bijzonder geschikt voor het bezorgen van maaltijden, pizza's, snacks op de fiets, brommer / scooter. 

Bezorgrugtassen
Toont 1 - 6 van de 6 items
 • Deze zeer robuuste bezorgrugtas is zeer geschikt voor u voor het bezorgen van maaltijden op de fiets of de brommer/scooter. 

  € 149,00
 • Een rugtas dat vergroot kan worden om meer goederen of grote pizza's in te vervoeren. Eigenschappen: Afmetingen (normaal): 430 x 440 x 220 mm Afmetingen (verlengd): 430 x 440 x 420 mm Gewicht: 2,5 kg Kan, indien gewenst, worden voorzien van reclame/bedrijfslogo. Zijzakken bieden ruimte voor bijv. folders

  € 149,00
 • Een rugtas dat vergroot kan worden om meer goederen of grote pizza's in te vervoeren. Voorzien van uw bedrijfslogo! Logo dient aangeleverd te worden als .eps of .ai bestand (vectorbestand).Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook als u meerdere tassen met logo wilt bestellen, neem dan contact met ons op voor een offerte op maat!

  € 199,00
 • Deze zeer robuuste bezorgrugtas is zeer geschikt voor u voor het bezorgen van maaltijden op de fiets of de brommer/scooter. Voorzien van uw bedrijfslogo! Logo dient aangeleverd te worden als .eps of .ai bestand (vectorbestand).Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook als u meerdere tassen met logo wilt bestellen, neem dan contact met...

  € 199,00
 • LET OP, LEVERBAAR VANAF EIND JUNI / 8 weken na bestelling Professionele en stevige bezorgrugtas, voorzien van extra draagbanden aan de zijkant van de tas. Aan de voorzijde van de flap is er een reflecterende strip bevestigd voor de veiligheid en zichtbaarheid in het donker. 

  € 99,00
 • LET OP, LEVERBAAR VANAF EIND JUNI / 8 weken na bestelling Professionele en stevige bezorgrugtas, het grote model in geheel zwart. Voorzien van extra draagbanden aan de zijkant van de tas. Aan de voorzijde van de flap is er een reflecterende strip bevestigd voor de veiligheid en zichtbaarheid in het donker. 

  € 109,00
Toont 1 - 6 van de 6 items