Wenst u advies, bel ons: +31(0)180465387
Bekijk ook onze socials >
Warmhoud Element 1/1 GN Bekijk groter

Warmhoud Element 1/1 GN

707845

Nieuw product

Warmhoud Element geschikt voor 1/1 Gastronorm Thermo Catering Box.

  • Afmetingen: 530x325x30 mm
  • Kan tot 70°C worden verwarmd
  • Om het element te verwarmen, leg het in een roestvast stalen bak en plaats het in een heteluchtoven, max. 70°C voor max. 40 minuten.
  • Let op: NIET geschikt voor de magnetron!
  • Breng het niet in direct contact met een vlam, grill of andere directe hittebron!

Meer details

Specificaties
Buitenlengte530
Buiten breedte325
Buiten hoogte30
Gewicht3.500000kg
MerkHendi

€ 42,50 excl. BTW

€ 51,43 incl. BTW
Levertijd
5-7 werkdagen

Product succesvol toegevoegd aan offerte
Aantal
Totaal
Er zitten 0 producten in uw offerte aanvraag. Er zit 1 product in uw offerte aanvraag.
Totaal (excl. BTW)
Doorgaan met winkelen Offerte aanvragen

Meer informatie

Het verwarmingselement straalt een langdurig hoge temperatuur uit door calorische poeder te smelten dat het rode polyethyleen bevat. Bedoeld voor het vervoeren van warm voedsel en om een geïsoleerde container te verwarmen.

Dit element is bedoeld voor gebruik in de voedselindustrie om voedsel warm te houden tijdens vervoer. Gebruik in combinatie met een geïsoleerde container voor maximale effectiviteit. Gebruik het element NIET in combinatie met boxen gemaakt van styrofoam (EPS). 

Lees de instructies voor gebruik zorgvuldig.
Het verwarmingselement moet voor elk gebruik worden verwarmd. Hoge temperaturen gegenereerd tijdens gebruik kunnen brandwonden veroorzaken. Controleer het element voor elk gebruik op schade of lekkages. Houd de verwarmingsplaat buiten bereik van kinderen. Gebruik het element niet als het beschadigd is. Draag specifieke ovenhandschoenen, bescherm uw gezicht en draag bescherming aan de voorkant van uw lichaam. Draag het element altijd verticaal met de zijkant aangesloten en met het sluitdeksel naar voren. Houdt het element zo ver mogelijk van uw ogen en lichaam af. Het element wordt gevoelig voor schokken als het verwarmd is, dus ga zo voorzichtig mogelijk er mee om. 

Het element kan bovendien eenvoudig worden schoongemaakt met een reinigingsmiddel en warm water. Kan in de vaatwasser wanneer het programma onder 85°C is gedurende maximaal 15 minuten.