Wenst u advies, bel ons: +31(0)180465387
Bekijk ook onze socials >

Rieber Thermoport 10 compleet

85022705

Nieuw product

Set bestaat uit: box, 3-vakschaal rvs met deksel en 1 x componentenschaal 1/6 GN met waterdicht steekdeksel.

De Thermoport 10K heeft een robuuste bouw en beproefde Rieber-technologie. De transportbak bestaat uit sterke, fysiologisch ongevaarlijk polypropyleen. 

Meer details

Specificaties
Buitenlengte380
Buiten breedte220
Buiten hoogte153
Merk2. Rieber

€ 431,03 excl. BTW

€ 521,55 incl. BTW
Levertijd
2-3 werkdagen

Product succesvol toegevoegd aan offerte
Aantal
Totaal
Er zitten 0 producten in uw offerte aanvraag. Er zit 1 product in uw offerte aanvraag.
Totaal (excl. BTW)
Doorgaan met winkelen Offerte aanvragen

Meer informatie

  • Uitstulpingen op de onder- en bovenkant zorgen ervoor dat de Thermoports gemakkelijk gestapeld kunnen worden, op de onderkant zijn ze als geleidingsrails uitgevoerd. 
  • Twee stabiele sluitbeugels en 1 neerklapbare handgreep uit slagvaste kunststof zorgen voor een makkelijke behandeling. 
  • Door de dubbelwandige sandwichconstructie en het naadloos gespoten CFK-vrije schuim worden voorbeeldige isolatiewaarden bereikt (deksel niet geïsoleerd). 
  • Een optimale naleving van de hygiënische voorschriften is mogelijk dankzij de naadloos gelaste binnen- en buitenbakken en de poriënvrije, gladde kunststof oppervlakken. 
  • De Thermoports zijn volledig geschikt voor de vaatwasmachine tot 90°C. 
  • Met behulp van de latente warmteaccumulator in de eetschaal worden vers bereide warme maaltijden optimaal getransporteerd en kunnen meer dan 2 uur lang warmgehouden worden. 
  • Voor het opwarmen van de eetschalen wordt het gebruik van de Rieber eetschalenstapelaar aanbevolen. Natuurlijk kunnen de eetschalen ook gebruikt worden voor vers bereide koude maaltijden, zoals avondeten. In dat geval moeten ze vóór het vullen gekoeld worden.