Wenst u advies, bel ons: +31(0)180465387
Bekijk ook onze socials >
In prijs verlaagd! SDX Thermobox K60 koelcompressor Bekijk groter

SDX Thermobox K60 ECO koelcompressor

K60

Nieuw product

Nieuw ECO Compressor gekoelde SDX maaltijdtransporters. Uiterst efficiënte compressor koeling voor de hoogste normen van de koeling. De buitenwand is vervaardigd uit ABS kunststof, de binnenwand is van rvs. De maaltijd transporter heeft geïsoleerde wanden dmv polyurethaan.

Bel ons voor de juiste prijs!

Meer details

Specificaties
Gewicht65 kg
Binnenlengte330
Binnenbreedte540
Binnenhoogte350
Buitenlengte525
Buiten breedte750
Buiten hoogte925
MerkSDX thermobox

Product succesvol toegevoegd aan offerte
Aantal
Totaal
Er zitten 0 producten in uw offerte aanvraag. Er zit 1 product in uw offerte aanvraag.
Totaal (excl. BTW)
Doorgaan met winkelen Offerte aanvragen

Meer informatie

CapaciteitGN 1/1 bakken: 4x GN 1/1 65 mm of 2x GN 1/1 150 mm
Wielen160 mm, 200 mm optioneel
Aansluitwaarde230V
Vermogen245V
GeleidersRoestvrijstaal, 4 paar, 80 mm uit elkaar
KoelmiddelR290A

Binnen 15 minuten op de gewenste temperatuur met constante waarborging en produceert nauwelijks geluid. Constante koeling, bij het openen en sluiten van de deur wordt de temperatuur binnen no-time opgetrokken naar de ingestelde waarde. De temperatuur is bovendien instelbaar tussen 2 en 8 graden Celcius en het kan van het display worden afgelezen. De maaltijd dient op 2 graden in de maaltijdkar te worden geplaatst.

Door de stroom van koele lucht ontstaat een koude buffer rond elk niveau van het eten, waardoor het risico van ongewenste temperatuurstijging minimaal is. De efficiënte luchtstroom voorziet een gelijkmatige temperatuur in het compartiment. Met hetzelfde volume van de transport wordt de maaltijd gekoeld van 25°C tot 2°C in een fractie van de tijd. Hierdoor is deze transportwagen geschikt voor snelle koeling.

Over R290A
De nieuwe generatie gekoelde SDX maaltijdtransportwagens worden toegepast met het R290a koudemiddel. Dit is een milieuvriendelijk koudemiddel wat al veel wordt gebruikt in o.a. koelkasten en airconditioners. Beter bekend als propaan, het is een volledig natuurlijk koudemiddel wat de ozonlaag niet aantast. Dit is een flinke verbetering voor alle gekoelde maaltijdtransportwagens van SDX!

Over Decibel geproduceerd bij Maaltijdtransporters
De compressor gekoelde maaltijdtransporter produceert slechts 43 dB, de Peltier actief gekoelde maar liefst 61 dB. Hoe het verschil kan worden benaderd leggen we hieronder uit:

- 1dB: minimaal waarneembaar verschil
- 5dB: merkbaar verschil in geluid
- 10dB: verdubbeling van het waargenomen geluidsniveau
- 73dB: een vrachtwagen die voorbij rijdt.