Catalogus

Binnenlengte
Binnenbreedte
Binnenhoogte
Buitenlengte
Buiten breedte
Buiten hoogte

Bruidstaartbox

Speciale extra grote bruidstaartbox voor grote taarten. De bruidstaartboxen zijn vervaardigd uit EPP. Dat is geen (breekbaar) piepschuim maar hoogwaardig geëxpandeerd polypropyleen: breek-bestendig, robuust, duurzaam, licht van gewicht, hygienisch en perfect isolerend van -40 tot +120 graden Celcius. Smaak en geuren worden ook niet opgenomen en de boxen kunnen eenvoudig worden gereinigd. Met het oog op voedselveiligheid is het dus zeker voor op tv zeer representatief wanneer u werkt met een dergelijke professionele oplossing voor het transport van uw culinaire meesterwerken.

Bruidstaartbox
Toont 1 - 6 van de 6 items
 • Grote bruidstaartbox voor taarten tot 60 cm hoog.  Deze unieke bruidstaart box kan worden opgebouwd uit diverse lagen middels een ‘ring’. De ringen worden op elkaar geklikt zodat deze kan worden ingesteld naar hoogte van de taart. Extra ringen kunnen worden bijbesteld. 

  € 435,00 € 391,50
  In prijs verlaagd!
 • Deze unieke bruidstaart box kan worden opgebouwd uit diverse lagen middels een ‘ring’. De ringen worden op elkaar geklikt zodat deze kan worden ingesteld naar hoogte van de taart.

  € 32,75
 • Deze unieke bruidstaart box kan worden opgebouwd uit diverse lagen middels een ‘ring’. Deze bodem is de basis van de bruidstaartbox waarop de ring 1 voor 1 worden geplaatst. Deze bodem wordt zonder ring en deksel geleverd.

  € 51,50
 • Deze unieke bruidstaart box kan worden opgebouwd uit diverse lagen middels een ‘ring’. Het deksel sluit de box af en is essentieel voor behoud van temperatuur van uw product in de thermobox.

  € 30,75
 • Deze unieke bruidstaart box kan worden opgebouwd uit diverse lagen middels een ‘ring’. Deze koelelementhouder plaatst u tussen de laagste ring en het deksel. In de houder legt u het bevroren element zodat u de bruidstaart een extra koude impuls geeft. Deze speciale houder heeft opvanggeultjes voor condens dat van de koelelement afdruppelt. Zo vallen de...

  € 51,50
 • Dollie onderstel voor bruidstaartbox voor veilig transport over straat van productieruimte naar bus of van bus naar locatie.

  € 104,50
Toont 1 - 6 van de 6 items