Wenst u advies, bel ons: +31(0)180465387
Bekijk ook onze socials >

Voedsel veiligheid

ThermoCateringBox breidt haar assortiment uit met oa een ruim assortiment thermometers, stickers etc om aan de HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) normen te voldoen! Voedselveiligheid speelt immers bij iedere organisatie waar eten wordt verwerkt, bereidt, gepresenteerd en gegeten een zeer belangrijke rol! 

Voedsel veiligheid

Subcategorieën

 • Thermometers

  Kwalitatief hoogwaardige thermometers voor het waarborgen van voedselveiligheid, onder andere van Ebro. Voedselthermometers om aan de HACCP richtlijnen te voldoen.

 • Afwasbare Stickers

  Afwasbare stickers van Daymark hebben een kleefstof wat wegspoelt in water en het label zelf intact laat. Hiermee wordt voorkomen dat schadelijke bacteriën zich kunnen nestelen op bijv. de voedselbewaardozen en bereidingspannen

 • Allergenen Stickers

  Allergenen Stickers van Daymark bieden de oplossing om de eindgebruiker te laten weten als een voedselproduct één of meer van de 14 voedselallergenen bevat. Hiermee wordt de voedselveiligheid gewaarborgd. 

 • Makkelijk Verwijderbare Stickers

  Makkelijk Verwijderbare Stickers van Daymark zijn stickers die eenvoudig van containers en pannen afgehaald kunnen worden voor het afwassen en laten geen sporen na. Ze kunnen eenvoudig op kamertemperatuur worden verwijderd en zijn veilig voor indirect contact met het voedsel.

 • Panliners

  Panliners van Daymark zijn hoezen om over de Gastronorm bakken heen te stoppen en besparen hiermee aanzienlijk tijd om de RVS bakken schoon te maken. Deze hoezen kunnen worden gekookt, bevroren en in de magnetron worden gebruikt.

 • Permanente Stickers

  Permanente Stickers van Daymark hebben een sterke kleefstof wat hen uitstekend maakt voor onder andere portie zakken en diepvriesdozen. Deze stickers helpen bovendien met het naleven van het HACCP-protocol. Minimale toepassingstemperatuur: -12°C. 

 • Volledig Oplosbare Stickers

  Volledig Oplosbare Stickers van Daymark zijn 100% biologisch afbreekbaar en laten ook geen sporen achter. Bovendien zijn deze labels ook conform de FDA-eisen voor indirect contact met het voedsel en bieden zo een veilige en arbeidsbesparende werkwijze voor de etikettering van levensmiddelen.

 • Overige Daymark

  Overige Daymark

 • Desinfectiezuilen

  Zuilen met een desinfectiedispenser om uw handen mee de desinfecteren. 

 • Hygiëne op de werkvloer

  Hierin vindt u hetgeen wat u nodig heeft om een veilige werksituatie mogelijk te maken, van mondkapjes en afzetpalen tot desinfectiezuilen en meer.