Wenst u advies, bel ons: +31(0)180465387
Bekijk ook onze socials >

Thermoport 6000KB-D Digitaal verwarmd zwart

85020816

Nieuw product

Frontlader met verwarmingselement voor gastronorm-bakken combinatie tot maximaal 4 x 1/1, 200 mm diep. Het is vervaardigd uit kunststof en is dubbelwandig en strak gelast. De maximale inhoud is 104 liter. Het heeft een digitale regeling voor de verwarming. Oerdegelijk ontwerp waardoor deze cateringbox jarenlang meegaat.

Buitenafmeting: 644 x 779 x 562 mm

Meer details

Specificaties
Merk2. Rieber
Levertijd
5-7 werkdagen

Product succesvol toegevoegd aan offerte
Aantal
Totaal
Er zitten 0 producten in uw offerte aanvraag. Er zit 1 product in uw offerte aanvraag.
Totaal (excl. BTW)
Doorgaan met winkelen Offerte aanvragen

Meer informatie

De stapelbare voorlader met een convectieverwarming die digitaal ingesteld kan worden tot maximaal 85°C. Het wordt gebruikt om voedsel veilig te vervoeren en warm te houden. De regeling van de temperatuur is digitaal, dus dit is tot op de graad nauwkeurig in te stellen van +20°C tot +85°C. Bij het verwarmen zal de temperatuur dus naar de door u ingestelde waarde gaan.

De 6000KB-D van Rieber heeft 12 paar regalen 2/1 GN voor het inschuiven van gastronorm bakken of presenteerschalen (maximaal 2/1 GN). Deze thermoport is bovendien voorzien van een deur met verwarmingselement aan de voorzijde. Aan beide zijden zit een inklapbare draag/handgreep. De deur is eenvoudig te verwijderen voor een snelle reiniging. De Thermoport is daarnaast geschikt voor de vaatwasmachine tot +90ºC. U dient wel het verwarmingselement eerst te verwijderen voor u de thermoport in de vaatwasser zet. Met insteekkaart en kaarthouder, zodat u de boxen kunt voorzien van een tekst. De Rieber Thermoport 6000KB-D Digitaal is verkrijgbaar in oranje en zwart.